»Z MLADOSTJO RASTEMO, V PRIHODNOST VERJAMEMO«
že 30 let

V dijaških domovih je doma mladost – mladost naših dijakov, ki stopajo na svojo samostojno pot, in nas, mladih po srcu, ki z dijaki delamo. Sobivamo, spoznavamo svet, se pogovarjamo o življenju, se smejimo, včasih ne strinjamo, a na koncu smo del iste družine – našega dijaškega doma.

Skupaj rastemo, saj se dijaki učijo iz naših izkušenj, ravnanj in zgleda, nas vzgojitelje pa navdihujejo njihova razigranost in brezskrbnost, njihov pogled na življenje in svet, poznavanje in uporaba tehnologije ter številna preizkušanja v različnih izzivih. Verjamemo v prihodnost, saj mladostnike pozorno spremljamo in vodimo na njihovi poti do odraslosti, zato lahko zatrdimo, da se v času bivanja v dijaškem domu razvijejo v zrele posameznike. Prepričani smo, da bo mladost tudi v prihodnje gonilna sila razvoja dijaških domov tako na osebnem nivoju kot društvenem povezovanju.

Spoštovani.

Ob praznovanju 30-letnice delovanja

Društva vzgojiteljev dijaških domov Slovenije

vas prisrčno VABIMO na slavnostni dogodek,

 ki bo potekal

24. marca 2023 z začetkom ob 10. uri

 v dvorani Dijaškega doma Tabor v Ljubljani.

Pozdravnim nagovorom in predstavitvi bogate dejavnosti društva bo sledilo predavanje Sare Isaković in druženje ob prigrizku.

V upanju, da se boste lahko udeležili našega dogodka, vas lepo pozdravljamo in vam želimo vse dobro!

Saša Jerman Šterk

predsednica Društva vzgojiteljev dijaških domov Slovenije

Zaradi lažje organizacije dogodka Vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do 17. marca 2023 preko spletne prijavnice: https://forms.gle/XCyZ5DAFR6GTV8UG7